Ontwikkelen van een nieuw digitaal product

In de meest recente Digitale Ouderenraadpleging vragen vier studenten van de Hanzehogeschool Groningen hulp van ouderen bij het ontwikkelen van een nieuw digitaal product. 

Icon03-05-2021 Nieuws
Ontwikkelen van een nieuw digitaal product

Vier studenten van de Hanzehogeschool Groningen zijn op zoek naar deelnemers voor hun onderzoek. Namens het Zorg Innovatie Forum ontwikkelen de studenten een digitaal product dat een aanvulling kan zijn op uw dagelijks leven. Vragen over hobby’s, interesses, eenzaamheid, vakanties, dagbesteding, fysieke activiteiten, en het gebruik van digitale apparaten en apps passeren de revue. Ook zoeken zij tips en ideeën.

Wilt u ook een steentje bijdragen en de studenten helpen? Dan kunt u hier hun vragenlijst invullen! 

Wilt u vaker meedoen met de Digitale Ouderenraadpleging of wilt u op een ander gebied meedenken met Platform Pouwer? 
Laat dan uw gegevens achter door dit formulier in te vullen!


Deel dit artikel

Meer nieuws

Ouderen en professionals in gesprek!

Ouderen en professionals in gesprek!

Wilt u weten wat mensen vitaal houdt, wat belangrijk is in de derde levensfase, en waarom ouderenparticipatie zo van belang is? Kom dan naar de Regiotour Drenthe / Overijssel op 8 oktobe..

Verder lezen
Wat beweegt Ouderen in Coevorden?

Wat beweegt Ouderen in Coevorden?

Samen met Domesta, Maatschappelijk Welzijn Coevorden, Jongerenwerk Coevorden, de gemeente Coevorden en inwoners van de wijken Lootuinen en Oranjewijk gaat het ZIF aan de slag met leefbaarheid, veil..

Verder lezen
Regiotour Drenthe / Overijssel

Regiotour Drenthe / Overijssel

Op 8 oktober komen ouderen, professionals en beleidsmakers samen in het provinciehuis in Zwolle. Tijdens deze Regiotour Drenthe/Overijssel staan verschillende thema's op het programma en worden de ..

Verder lezen
Icon