Webinar Platform Pouwer – Vitaal ouder worden, wat betekent dat voor u?

icon-clock icon10:00 - 11:15

icon-clock iconDigitale vergadering

Platform Pouwer organiseert op 18 september, samen met de Ouderendelegaties Friesland/Groningen en Drenthe/Overijssel een webinar waarin de onlangs verschenen Landelijke Nota Gezondheidsbeleid centraal staat. Vitaal ouder worden is één van de vier ambities die deze landelijke nota beschrijft. Wat betekent dat voor ouderen, professionals en beleidsmakers?


Tijdens het webinar zijn Anna de Wit (VWS), Karin de Ruijsscher (GGD Fryslân) en Gerjan Navis (UMCG & RUG) aan het woord en nemen ons mee in hun ideeën over vitaliteit, de impact van de nota in het Noorden. Ook vertellen ze meer over gezondheid en belangrijke data. Vier actieve ouderen die participeren in de Noordelijke Ouderendelegaties en de Raad van Ouderen reflecteren op de nota vanuit hun eigen ervaringsdeskundigheid. Een aantal professionals en wethouders geeft vervolgens hun eigen visie. Aan het eind van het webinar worden de ambities voor het Noorden gedeeld.

Het webinar wordt begeleid door Karin Kalverboer, directeur van het Zorg Innovatie Forum. De Landelijke Nota Gezondheidsbeleid kunt u via deze link lezen. Deelname aan het webinar is gratis.

U kunt zich op dit moment niet meer aanmelden voor deze digitale bijeenkomst.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon