Landelijke conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen langer thuis’

icon-clock icon9:30 - 17:00

icon-clock iconCongrescentrum 1931 den Bosch

We worden met zijn allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Professionals uit diverse werkvelden, mantelzorgers én ouderen zelf werken steeds meer samen om dit mogelijk te maken. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en diverse groep ouderen?

Op dinsdag 13 juni 2023 in congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch komen van 09.30 tot 17.00 uur professionals, ouderen, vrijwilligers, beleidsmakers en onderzoekers uit het hele land samen om ervaringen, kennis en leerpunten rond dit urgente vraagstuk te delen.

Deze editie van de landelijke conferentie heeft als thema ‘Pionieren met de levensfase’. U hoort inspirerende pioniersverhalen over hoe invulling gegeven kan worden aan de 3e levensfase. Met gedeelde kennis en inspiratie, kunnen we dan weer verder met, voor en als nieuwe generatie ouderen.

De Stem van Ouderen zal aanwezig zijn met een stand en Platform Pouwer en het Zorg Innovatie Forum organiseren samen met de Raad van Ouderen  een workshop. In deze workshop 'Preventie: doorwerken tot aan en na je pensioen' staat betaald en onbetaald werk voor en na je pensioen centraal. Is een actieve en meer vanzelfsprekende bijdrage van ouderen een oplossing voor het gebrek aan arbeidskrachten?

Wilt u er ook bij zijn? U kunt zich aanmelden bij ons door te mailen naar pouwer@zorginnovatieforum.nl.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon