Webinar Platform Pouwer - Ouderen aan de knoppen

icon-clock icon10:00 - 11:30

icon-clock iconDigitale vergadering

Op 4 december organiseert Platform Pouwer een tweede webinar, die ditmaal in het teken staat van digitalisering en ouderen. Het webinar van 18 september over Vitaal ouder worden smaakte namelijk naar meer. Wat betekenen deze onderwerpen voor ouderen en welke wensen en behoeften hebben zij daarbij? De huidige tijd heeft veel online ontwikkelingen versneld, en kunnen ouderen deze goed genoeg bijbenen?

Het webinar

Tijdens het webinar zullen onder andere Louise Meijering (Hoogleraar RUG), Wouter Heijne (Biblionet) en Nicole Wigbold (onderzoeker UMCG) aan het woord zijn en actieve ouderen (onder andere Coen van de Heuvel en Bert Kolk) die participeren in de Ouderendelegaties en de Raad van Ouderen reflecteren vanuit hun eigen ervaringsdeskundigheid. Tevens staat een digitale handreiking die het Zorg Innovatie Forum ontwikkelt over digitalisering bij ouderen centraal. Mooie voorbeelden uit de praktijk zullen niet ontbreken. Daarnaast is er aandacht voor de persoonlijke gezondheidsomgeving en wordt de samenwerking tussen ouderen en studenten van het Noorderpoort belicht.

Zoals u van ons gewend bent vanuit het eerste webinar, zullen we ervoor zorgen dat presentaties kort en bondig zijn en u veel te weten komt over dit thema.

Aanmelden? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag deelnemen? Dan kun u zich voor 28 november via onderstaand formulier aanmelden en wij zorgen dat u de link waarmee u kunt deelnemen, tijdig  krijgt. Wacht niet te lang, en meldt u snel aan. Deelname aan het webinar is gratis.


Aanmeldformulier

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon