Wie schrijft, die blijft: ontdek de verhalenverteller in u!

Heeft u altijd al willen schrijven en weet u niet waar te beginnen? Doe dan mee aan dit verhalenproject van Biblionet Groningen in samenwerking met Stadsreporters en het Zorg Innovatie Forum! Elk mens draagt een schat aan verhalen bij zich, waar we in dit project naar op zoek gaan.

Icon04-05-2023 Nieuws
Wie schrijft, die blijft: ontdek de verhalenverteller in u!

Iedereen is een bron van verhalen. Gewone verhalen, of bijzondere verhalen. Verhalen over afstand en nabijheid. Verhalen brengen ons samen, ze verbinden, verrijken onze leefwereld en roepen emoties op.

Tijdens dit project gaan we op ontdekkingstocht in het eigen  leven, bijvoorbeeld over het verhaal van uw handen: wat hebben zij allemaal gedaan, beleefd en aangeraakt? In een kleine groep van 8 tot 10 deelnemers gaat u onder begeleiding van een verhalenverteller uw eigen verhaal (leren) vertellen in zeven bijeenkomsten. Deelnemers die eerder meededen aan de pilot van dit project ontdekten onverwacht talent, hadden mooie ontmoetingen en vonden het een ‘cadeautje’ om onvermoede verhalen te vinden. Doe mee en ervaar het zelf, u bent van harte welkom!

Wat: gratis deelname aan een project over verhalen vertellen
Voor wie: zelfstandig wonende ouderen (55+)

Bibliotheek Hoogezand
Welke dag: maandag
Wanneer: 15 en 22 mei, 5, 12, 19 juni, 20 juni en 26 juni, van 13.30 tot 16.00 uur

Bibliotheek Veendam
Welke dag: woensdag
Wanneer: 12, 19 en 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus van 9.30 tot 12.00 uur

Bibliotheek Vlagtwedde
Welke dag: dinsdag
Wanneer: 8, 15, 22 en 29 augustus, 5, 12 en 19 september van 9.30 tot 12.00 uur

Bibliotheek Winsum
Welke dag: vrijdag
Wanneer: 25 augustus, 1, 8, 15, 22, 29 september, 6 oktober van 13.30 tot 16.00 uur

Meedoen?
U kunt zich aanmelden bij de balie van de Bibliotheek in de desbetreffende plaats of door contact op te nemen met Lilian Zielstra via: l.zielstra@biblionetgroningen.nl of via 06 – 31 69 35 52 of 06 -15 55 35 21.

Deel dit artikel

Meer nieuws

‘Wij willen graag bijdragen aan een oplossing tegen dementie’

‘Wij willen graag bijdragen aan een oplossing tegen dementie’

21 september staat in het kader van Wereld Alzheimerdag. Platform Pouwer en Zorg Innovatie Forum zetten zich via het ABOARD-project in om Alzheimer te stoppen voor het start. Lees in dit interview ..

Verder lezen
Webinar IZA en GALA en ouderenparticipatie

Webinar IZA en GALA en ouderenparticipatie

Op 23 juni kwamen online zo'n 40 ouderen en professionals samen voor een webinar van Platform Pouwer waarin de twee akkoorden in relatie tot ouderenparticipatie centraal stonden. Lees hier alles ov..

Verder lezen
Nieuwe Generatie Ouderen - Langer Thuis

Nieuwe Generatie Ouderen - Langer Thuis

We worden met zijn allen steeds ouder en blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen leefomgeving. Hoe doen we dat in een veranderende samenleving en met een groeiende en dive..

Verder lezen
Icon