Digitale Ouderenraadpleging - 'Hoe kom ik rond met minder?'

In aanloop naar het webinar  'Hoe kom ik rond met minder?' op 28 januari 2022 vragen wij ouderen naar hun meningen en ervaringen met financieel rondkomen. Ook de vragenlijst invullen of delen? Lees snel verder!

Icon13-12-2021 Nieuws
Digitale Ouderenraadpleging - 'Hoe kom ik rond met minder?'

Het gaat Nederland (ondanks Covid) economisch redelijk voor de wind. Toch is aandacht voor armoede onder ouderen hard nodig. Met lang niet alle ouderen gaat het zo goed als vaak gedacht. Veel ouderen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knoppen. In het webinar 'Hoe kom ik rond met minder?' van Platform Pouwer wordt er via presentaties van diverse experts en actieve ouderen aandacht geschonken aan dit thema. Daarnaast zoeken wij input vanuit de doelgroep, van ouderen dus, om te laten zien wat dit thema bij ouderen teweeg brengt, en waar extra aandacht voor nodig is.

Daarom vragen wij ouderen om deze Digitale Raadpleging in te vullen. Vind u financieel rondkomen goed bespreekbaar, heeft u een buffer opgebouwd in het geval van financiële tegenvallers en heeft u weleens ondersteuning gezocht rond dit thema? Laat het ons weten door de raadpleging in te vullen. Dat kan door te klikken op deze link!

Om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de ervaringen van ouderen met financieel rondkomen, hopen wij op zoveel mogelijk respons. Zou u daarom deze raadpleging willen delen in uw netwerk?

Tijdens het webinar van 28 januari 2022 zullen we deze resultaten (geanonimiseerd) laten zien aan de deelnemers. Ook meedoen aan het webinar? Dan kunt u zich hier aanmelden! Bedankt, en graag tot ziens bij deze of één van onze andere webinars in 2022!

Digitale Ouderenraadpleging is één van de activiteiten van Platform Pouwer. Meer weten over de andere activiteiten van het Platform, zoals de webinars of onze Ouderennetwerken? Klik dan eens rond op onze website!

Deel dit artikel

Meer nieuws

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Bekijk nu de publicatie 'Luister naar de Stem van Ouderen' met daarin de krachtige verhalen van acht ouderen!..

Verder lezen
Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Met de juiste (digitale) hulpmiddelen kunnen ouderen veilig en vertrouwd thuis blijven wonen. Er zijn talloze handige hulpmiddelen op de markt, die het leven aanzienlijk makkelijker kunnen maken. L..

Verder lezen
Nieuw advies Raad van Ouderen:

Nieuw advies Raad van Ouderen: "Maak van het openbaar vervoer een nutsvoorziening"

Op 8 februari heeft de Raad van Ouderen het advies ‘Ruimte voor Ouderen, met een inspirerende leefomgeving en mobiliteit als basis’ aangeboden aan de Directeuren-Generaal van de ministeries van..

Verder lezen
Icon