Gesprekstafel Vitaal en sociaal in elke levensfase

icon-clock icon14:00 - 15:30

icon-clock iconOude Raadhuis, Appingedam

Er wordt vanuit de samenleving een steeds groter beroep gedaan op ouderen. De Raad van Ouderen is door het Ministerie van VWS gevraagd een advies te schrijven over het ‘activeren van vitale ouderen.’ De Raad vindt dat alle ouderen actief kunnen zijn op verschillende niveaus, ongeacht de mate van vitaliteit, en daar sluiten Platform Pouwer en gemeente Eemsdelta zich bij aan!

Daarom organiseert Platform Pouwer samen met gemeente Eemsdelta een gesprekstafel om met ouderen te praten. We horen graag van ouderen hoe zij actief zijn, welke groepen wel of niet actief zijn en hoe ouderen het beste geactiveerd kunnen worden. Aan de hand van vragen gaan we met elkaar in gesprek. De uitkomsten worden meegenomen in het landelijke advies dat de Raad van Ouderen later dit jaar uitbrengt. De gesprekstafel is toegankelijk voor ouderen uit de provincie Groningen. 

Dus wilt u graag uw stem laten horen en meepraten over het activeren van vitale ouderen lokaal, regionaal en landelijk? Schuif dan aan op 24 juni in het Oude Raadhuis in Appingedam. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.


Aanmeldformulier

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon