Regiotafel Mantelzorg - samen met Alliantie Drentse zorg met Ouderen

icon-clock icon10:00 - 12:00

icon-clock iconDe Ravelijn, Coevorden

Nederland heeft inmiddels meer dan 5 miljoen mantelzorgers, die steeds meer op hun bordje krijgen. Waar hebben zij nou echt behoefte aan, wat is er mogelijk en wat kunnen hulpverleners hierin betekenen? Op 7 juni staan we tijdens een Drentse Regiotafel van Platform Pouwer hierbij stil. 

We delen ervaringen en zetten een volgende stap, door spiegelgesprekken tussen inwoners en professionals. En u krijgt iets te horen over de Mantelzorgtest, die gemeenten gaan invoeren. Graag nodigen wij ouderen, mantelzorgers en professionals die in hun werk veel te maken hebben met (oudere) mantelzorgers uit!

In het laatste gedeelte van deze Regiotafel wordt de animatie en folder ‘Zorg regelen, hoe doe ik dat?’ aangeboden aan wethouder Joop Slomp van Coevorden, (voorzitter Alliantie Drentse Zorg met Ouderen). Op initiatief van deze Alliantie ontwikkelde een inwonerspanel publieksinformatie om mensen de weg te wijzen naar een onafhankelijk clientondersteuner, zodat mensen sneller goed geholpen worden. Proscoop en Zorgbelang Drenthe hebben de groep inwoners hierin begeleid, met de Provincie Drenthe. 

Gaat u met ons in gesprek op 7 juni? Aanmelden kan tot 4 juni via het formulier hieronder!


Aanmeldformulier

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon