Webinar Platform Pouwer - Wonen

icon-clock icon10:00 - 11:30

icon-clock iconDigitale vergadering

Ook in dit nieuwe jaar organiseert Platform Pouwer weer webinars, te beginnen met eentje waarin het accent ligt op langer zelfstandig thuis wonen en nieuwe woonvormen. Het perspectief van ouderen zelf staat hierin, net als bij Platform Pouwer, centraal. Op 19 februari vindt van 10.00 tot 11.30 uur dit derde webinar van Platform Pouwer plaats. 

Tijdens het webinar zal Pieter Hilhorst, lid van de Raad van Volksgezondheid en Samenleving, spreken over nieuwe en vitale ouderen en hun woonwensen.

Bewoners zijn actief in het bedenken van nieuwe woonoplossingen. Verscheidene sprekers vertellen over wonen met dementie, intergenerationeel wonen, domotica en wonen, het Odense huis en nieuwe initiatieven rond kleinschalige tussenliggende woonvormen. Ook zal Coen van den Heuvel, lid van Raad van Ouderen (RVO) en de Ouderendelegatie Groningen/Friesland ons meenemen in particuliere woonvormen en het advies van de RvO over wonen.

Net als tijdens de eerdere webinars is er gelegenheid tot het stellen van vragen, en zullen wij ons best doen om een zo aantrekkelijk mogelijk webinar voor u te organiseren met betrokken sprekers en enthousiaste presentaties.

Aanmelden?

Aanmelden kan door te mailen naar pouwer@zorginnovatieforum.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat u tijdig een link naar het webinar ontvangt! Aanmelden kan tot donderdag 18 februari 16.00 uur. 

Wij hopen u op 19 februari online te verwelkomen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon